Hem TEKNIK Konsthögskolan Christie’s Education väljer Unit4 Student Management – vill ge studenter en högkvalitativ mobil och digital upplevelse

Konsthögskolan Christie’s Education väljer Unit4 Student Management – vill ge studenter en högkvalitativ mobil och digital upplevelse

Publicerat av: Redaktionen

Unit4 meddelar idag att den prestigefulla brittiska konstvetenskapshögskolan Christie’s Education har valt Unit4s studenthanteringslösning Student Management.

Christie’s kommer inom kort att implementera Unit4s lösning för studenthantering och administration, Unit4 Student Management, för att ge sina studenter en högkvalitativ mobil och digital upplevelse.

Konsthögskolan Christie’s Education väljer Unit4 Student Management - vill ge studenter en högkvalitativ mobil och digital upplevelse 3– Vårt viktigaste fokus är att ge studenterna en högkvalitativ studieupplevelse under hela deras studietid, säger Jane Hay, International Managing Director på Christie’s Education.

Unit4 Student Management kommer att göra det möjligt för oss att förse våra studenter med bättre tjänster samtidigt som vi får möjlighet att utveckla och underhålla vår verksamhet på ett flexibelt sätt.

Unit4s molntjänst Student Management, byggd på Microsoft Azure, kommer att förse såväl studenter som lärare med en enda kommunikationsplattform för hantering av livet på campus.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>