Släpp av skolaktiviteter i vårt nya system

Du är viktig som lärare! Kom till oss som teknikpilot, på programmeringskurs, för utlåningsmaterial eller på våra nätverksträffar.

Släpp av skolaktiviteter i vårt nya system 1Vi har ett brett utbud för att kunna ge kunskap och inspiration inom teknik och naturkunskap. Nu lanserar vi ett nytt bokningssystem där du kan del av våra erbjudanden.

Vi lanserar ett nytt bokningssystem! Nytt kan ibland kännas ovant, men vi hoppas och tror att det kommer underlätta för er. De flesta av våra erbjudanden kommer framöver synas och kunna bokas via hemsidan. Med detta system har du också möjlighet att se dina bokningar och avboka dinaa besök. Anmälan för skolbesök, vårterminens senare del, öppnar den 13 februari kl. 15.00. I det nya systemet kommer du skicka en bokningsförfrågan på det skolbesök du är intresserad av. Detta för så många skolor och klasser som möjligt ska få chansen att delta i aktiviteter hos oss, och för att vi ska kunna lägga upp ert besök på bästa sätt. Om din förfrågan går igenom kommer du att få en bekräftelse. Annars tipsar vi om att bli teknikpilot, att boka in dig på våra NT-träffar för lärare åk 1-6 eller gå med i Tekniklärarnätverket för åk 7-9. Spännande koncept för dig som lärare.