Stockholms universitets studentkår tillgängliggör Allbry för studenter i nytt initiativ för godare psykisk hälsa
Hem NYHETER Stockholms universitets studentkår tillgängliggör Allbry för studenter i initiativ för godare psykisk hälsa

Stockholms universitets studentkår tillgängliggör Allbry för studenter i initiativ för godare psykisk hälsa

Publicerat av: Redaktionen

Stockholms universitets studentkår har tagit fram ett studenterbjudande tillsammans med Allbry.

Medlemmar kommer få tillgång till rabatterade Allbry-konton via prenumeration.

Det är ett väldigt enkelt och snabbt sätt att stötta studenthälsan och finnas där för tusentals studenter som studerar vid Stockholms universitet.

Stockholms universitets studentkår tillgängliggör Allbry för studenter i nytt initiativ för godare psykisk hälsa

Stockholms universitet studentkår har tagit fram ett studenterbjudande tillsammans med Allbry.

Allbry har traditionellt tillgodosett elevhälsan främst för grundskolan och gymnasiet, men nu tar man steget in i studenthälsan. Att ta klivet till att skapa tillgänglighet och stötta studenter på universitetsnivå ser bolagets ledning fram emot eftersom behovet av samtalsstöd är viktigt för både unga vuxna och elever i tonåren.

Med Allbry kommer Stockholms universitets studentkår kunna få anonymiserad insikt i kårmedlemmarnas välmående och på så sätt kunna vidareutveckla kåren och stötta studenterna ännu mer.

Till exempel med aktiviter eller föreläsningar inom ämnen som studenterna tycker är viktiga för välmående och psykisk hälsa. Till hösten planeras flera nedslag för att aktivera erbjudandet bland medlemmarna.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>