Över 160 master- och magisterstudenter avslutat sina studier vid Högskolan Väst
Hem SKOLNIVÅEFTERGYMNASIAL UTBILDNING Över 160 master- och magisterstudenter avslutat sina studier vid Högskolan Väst

Över 160 master- och magisterstudenter avslutat sina studier vid Högskolan Väst

Publicerat av: Redaktionen

Nu har 162 master- och magisterstudenter avslutat sina studier vid Högskolan Väst för att påbörja, eller fortsätta, sina karriärer.

På fredagens avslutningshögtid tackade Högskolan Väst av de över 160 studenter som nu tagit sin master- eller magisterexamen.

Studenterna kommer från hela världen och har under ett eller flera år studerat vid högskolan. Och nu är de äntligen redo för att ta sig ut i arbetslivet!

Över 160 master- och magisterstudenter avslutat sina studier vid Högskolan Väst

En del av fredagens ceremoni bestod av tal från nyexaminerade studenter.

Av de utexaminerade studenterna har 68 studerat vid Institutionen för ingenjörsvetenskap och tar sin examen inom elfordonsteknik, tillverkningsteknik samt robotik och automation.

De resterande 94 ny examinerade studenterna har studerat vid Institutionen för Ekonomi och IT och tar nu ut examen inom områdena finans, internationellt företagande, arbetsintegrerade politiska studier, IT och verksamhetsutveckling samt inom ledarskap.

De kommande åren kommer antalet studenter som tar sin examen på master- och magisternivå att öka, detta i samband med att Högskolan Väst tagit fram nya program på avancerad nivå och att allt fler studenter från utlandet antas till dessa utbildningar.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>