TikTok lanserar nya verktyg för skärmtidshantering
Hem SÄKERHET TikTok lanserar nu nya verktyg för skärmtidshantering

TikTok lanserar nu nya verktyg för skärmtidshantering

Publicerat av: Redaktionen

TikTok investerar kontinuerligt i det digitala välbefinnandet och gör det hela tiden enklare för till exempel föräldrar att hjälpa sina tonåringar till ett sundare förhållningssätt till sin skärmtid.

Att ha en positiv relation till digitala enheter och appar handlar inte bara om att mäta skärmtid, det handlar även om att känna kontroll över hur vi använder tekniken och att se till att tiden vi spenderar online bidrar positivt till vårt välbefinnande.

TikTok lanserar nya verktyg för skärmtidshantering

Liv Sandberg, VD Tiktok Nordics

Därför tar Tiktok ytterligare ett par kliv framåt för att stödja användares digitala välmående.

-Vi strävar alltid efter att skapa en så trygg och givande upplevelse som möjligt på vår plattform. Vi bryr oss verkligen om vår communitys välmående och hoppas därför att dessa nya verktyg ska bidra till att community får en bättre överblick över hur de spenderar sin tid på TikTok. Det är viktigt att ta ansvar i denna fråga och jag hoppas att fler tar efter, säger Liv Sandberg.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>