Hem NYHETER Studentkårerna vid Linköpings universitet lanserar medlemskort tillsammans med Studentkortet

Studentkårerna vid Linköpings universitet lanserar medlemskort tillsammans med Studentkortet

Publicerat av: Redaktionen

Linköpings studentkårer och Studentkortet inleder samarbete. Ett viktigt steg för kårerna i deras uppdrag att skapa mervärde för studenterna i Linköping och Norrköping.

Våren 2019 kommer studentkårerna vid Linköpings universitet för första gången kunna erbjuda kårmedlemmar exklusiva studentlegitimationer laddade med förmåner, i samarbete med Studentkortet.

Studentkårerna vid Linköpings universitet lanserar medlemskort tillsammans med Studentkortet

– Detta strategiska samarbete gör att vi kan stärka kårernas varumärken och visa fördelarna med kårernas arbete.

Samarbetet innebär också att vi får ta del av alla nytänkande projekt som Studentkortet arbetar med, det känns kul att kunna erbjuda våra medlemmar det mervärde som detta innebär.

– Studentkårerna vid Linköpings universitet genom Hugo Samuelsson, kommunikatör StuFF.

Med Linköpings studentkårer som partner stärker Studentkortet sin roll som representant för Sveriges studenter.

– Det känns så roligt att få inleda detta samarbete med Linköpings studentkårer. Vi hoppas kunna vara den sista pusselbiten kårerna behöver i sitt arbete för att representera studenternas intressen i Linköping och för att skapa studentnytta tillsammans. – Fredrik Grufvisare, VD Studentkortet.

Det är inte längre obligatoriskt för en student att tillhöra en studentkår under studier på universitet eller högskola. Efter att kårobligatoriet föll för snart 10 år sedan kämpar många svenska studentkårer med att rekrytera och behålla sina medlemmar. Studentkortet arbetar dagligen med att stötta sina samarbetskårer med den strategiska rekryteringsplanen, kommunikation och varumärke. Med en profilerad studentlegitimation kan kårerna enkelt stärka sitt varumärke genom Studentkortets app.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>