Nu finns videolektioner på svenskt teckenspråk på matteboken.se
Hem SkolNivåEftergymnasial Utbildning Nu finns även videolektioner på svenskt teckenspråk på matteboken.se

Nu finns även videolektioner på svenskt teckenspråk på matteboken.se

Publicerat av: Redaktionen

Nu finns även videolektioner på teckenspråk på matteboken.se!

Vi är stolta över att kunna erbjuda en inkluderande inlärningsupplevelse för alla barn och unga.

Filmerna är gjorda av föreningen Teckenpedagogerna och är ett välkommet tillskott på matteboken.se. De teckenspråkiga videolektionerna sträcker sig över olika matematiska ämnen och nivåer. Fler lektioner kommer dessutom att tillkomma under sommaren och hösten 2023.

Mattecentrum har som strategi att kunna erbjuda en inkluderande och tillgänglig utbildningsmiljö för alla elever. Genom att erbjudavideolektioner på teckenspråk i matematik hoppas vi kunna underlätta inlärningen för personer med hörselnedsättning och bidra till att stärka deras matematiska självförtroende.

Nu finns videolektioner på svenskt teckenspråk på matteboken.se

Person som tecknar teckenspråk framför en dator

De teckenspråkiga videolektionerna finns nu inom kapitlet ”talmängder”, ”räkneordning” och ”negativa tal” i Matte 1. Du hittar dessa här:

– talmängder

-räkneordning

-negativa tal

Fler lektioner kommer att tillkomma, följ oss på Instagram och LinkedIn för att få uppdateringar om vår verksamhet.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>