Telia först ut att erbjuda nu den barnsmarta mobilklockan Xplora X5 Play med eSIM
Hem TEKNIK Telia först ut att erbjuda nu den barnsmarta mobilklockan Xplora X5 Play med eSIM

Telia först ut att erbjuda nu den barnsmarta mobilklockan Xplora X5 Play med eSIM

Publicerat av: Redaktionen

Telia fortsätter att satsa på ett bättre uppkopplat liv för hela familjen och är nu först i Sverige med att kunna erbjuda eSIMS-versionen av den prisade mobilklockan Xplora X5 Play för barn.

En trygg och rolig första mobil som fokuserar på det som är viktigt för barnen – att enkelt kunna hålla kontakt med hela familjen.

Den första mobiltelefonen är ett stort steg i barns liv men det är inte helt självklart i vilken ålder som den lämpligast introduceras. För att underlätta för familjen utökar därför Telia sitt familjeutbud med den barnsmarta mobilklockan X5 Play från Xplora, en enklare första mobil som introducerar barn från 4 år och uppåt till egen skärmtid på ett roligt och aktivt sätt. Telia är samtidigt först i Sverige med att erbjuda mobilklockan med e-sim, något som förenklar användningen ytterligare.

Telia först ut att erbjuda nu den barnsmarta mobilklockan Xplora X5 Play med eSIM– I flera år har vi jobbat för ett tryggt, säkert och roligt skärmliv för barn och unga. För oss är det viktigt att kunna erbjuda konkreta verktyg och enkla lösningar för familjen som skapar en bättre uppkopplad vardag för hela familjen. Därför är vi superglada över vårt nya samarbete med Xplora. Deras barnsmarta mobilklocka kompletterar vår familjesatsning på ett fantastiskt sätt, det är en perfekt första mobil för de minsta familjemedlemmarna, säger Henrik Lönnevi, chef för Telias konsumentaffär.

Mobilklockan har ett eget inbyggt simkort och istället för tillgång till sociala medier och internet finns tillgång till de viktigaste funktionerna, som exempelvis vem barnet kan ringa och vilka som kan ringa barnet.

Trygghet står i fokus med funktioner som GPS, SOS-knapp och trygga zoner. Det finns även en aktivitetsfunktion som heter GoPlay, en stegräknare där barnen belönas med Xplora-mynt som de kan byta in mot roliga leksaker, teknik och andra prylar i Xploras GoPlay-butik.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>