Hem EFTER PLUGGET Skaparglädje när den är som bäst!

Skaparglädje när den är som bäst!

Publicerat av: Redaktionen

Snart kör en ny omgång kvällsaktiviteter igång vilket innebär en ny möjlighet till skaparglädje!

Här kommer information om några av våra aktiviteter och vilka åldrar de passar.

Skaparglädje när den är som bäst!

6-8 år: Tekniklek fortsättning. Här får du jobba med magnetism, jordens dragningskraft och ljudvågor på ett kreativt sätt. Förkunskap: Tekniklek start, men fungerar även som fristående aktivitet.

8-10 år: Skapa fortsättning. Lär dig konstruera med elektricitet, magnetism och motorer. Förkunskap: Skapa start, men fungerar även som fristående aktivitet.

10-12 år: Labba start. Experimentera med ämnen som ändrar färg och form.

Vi använder oss av riktig labbutrustning samtidigt som vi skapar saker som bubblar, fräser och pyser. EV3-programmering start. Med hjälp av LEGO får du programmera din egen robot. El-trix start. Bygg roliga och lärorika saker som snurrar, lyser och låter.

12-16 år: Programmering start och Programmering fortsättning. Är du nyfiken på att lära dig hur du kan skapa egna spel och program är det här kurserna för dig.

Vill du också vara med och gå en kurs tillsammans med barnet? Anmäl dig till vår Familjeverkstad start, som passar åldern 6-10. Här får ni tillsammans lära er om mekanik och elektronik och skapa saker med hjälp av detta. På Familjeverkstad fortsättning bygger ni ett hus tillsammans. Denna kräver inte att ni har gått Familjeverkstad start. Vi har också Familjeprogrammering till åldern 6-8, där ni får lära er grunderna inom programmering på ett lekfullt sätt.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>