Hem NYHETER Tom Tits Experiment vann första pris som mest barnvänliga muséet i Stockholms län

Tom Tits Experiment vann första pris som mest barnvänliga muséet i Stockholms län

Publicerat av: Redaktionen

Varje år genomförs en undersökning där stockholmarna får tycka till om de museer som finns i regionen och utse Stockholms favoritmuseum.

I tre av kategorierna tog Tom Tits Experiment hem två brons- och en guldmedalj.

Tom Tits Experiment vann första pris som mest barnvänliga muséet i Stockholms län

Undersökningen genomförs varje år av Evimetrix. Nära 1 800 Stockholmare har besvarat enkäten och bland annat fått uttala sig om hur ofta de besöker vart och ett av de 38 undersökta museerna, hur väl de känner till muséet, vad de tycker om deras utställningar och restaurang. Tom Tits Experiment kammade i år hem en förstaplats i kategorin ”Mest barnvänliga museum i Stockholms län”. Tredjeplats i kategorin ”Bästa utställning” och ytterligare en tredjeplats i kategorin “Stockholmarnas favoritmuseum” tillföll Tom Tits Experiment i Södertälje.

Tom Tits Experiment var nominerade i kategorierna:

  • Bästa utställning
  • Mest barnvänliga museum
  • Stockholmarnas Favoritmuseum 2018

– Vi ser fram emot de här utmärkelserna varje år och ser det som ett bevis på att vårt arbete att väcka barns kreativitet och experimentlust uppskattas. Det är fantastiskt roligt att vi faktiskt tog hem tre så fina priser, säger Marie Karlsén, marknadschef på Tom Tits Experiment.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>