Hem NYHETER Utbildningsföretaget Lärande i Sverige sparar över 800.000 kr i licenskostnader

Utbildningsföretaget Lärande i Sverige sparar över 800.000 kr i licenskostnader

Publicerat av: Redaktionen

Haldor AB blev under försommaren kontaktade av utbildningsföretaget Lärande i Sverige som var intresserade av att prissäkra sina Microsoft-licenser då kostnaderna för dessa skulle stiga med 11% i augusti 2018.

Köptes licenserna senast sista juli 2018 gällde det befintliga priset under ytterligare ett år.

Utbildningsföretaget Lärande i Sverige sparar över 800.000 kr i licenskostnader

Ole Lidegran, IT-Chef, Lärande i Sverige AB

Efter en genomgång av Lärande i Sveriges licenser i Office 365 såg Haldor att kostnaderna kunde sänkas dramatiskt i och med de nya generösa akademiska paketeringarna som Microsoft nyligen släppt. Licenser köptes in och en vecka senare ringer en glad Ole Lidegran och berättar att vi sparat över 800.000 kronor om året åt Lärande i Sverige.

Ole Lidegran, IT-Chef, Lärande i Sverige AB “Andreas på Haldor hjälpte oss att se över hur vi var licensierade mot Microsoft. Ganska snabbt stod det klart att Andreas kunde hjälpa oss att få samma funktionalitet som vi haft fast 800 000 billigare per år, lysande Haldor.” säger Ole Lidegran, IT-Chef, Lärande i Sverige AB.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>