Hem SKOLNIVÅGYMNASIUM Äntligen startar ett nytt gymnasium i Lund – Hvilan Gymnasium på Ribbingska!

Äntligen startar ett nytt gymnasium i Lund – Hvilan Gymnasium på Ribbingska!

Publicerat av: Redaktionen

I augusti 2019 invigs Hvilan gymnasium i den vackra och varsamt ombyggda fastigheten på Ribbingska, ett stenkast från Lund C. Hvilan kommer inledningsvis erbjuda fyra gymnasieprogram – naturvetenskap (natur), ekonomi (ekonomi) och samhällsvetenskap (beteende- och samhällsvetenskap).

Hvilan Gymnasium firade 150-årsjubileum ifjol och i år firar skolan det nyaste tillskottet i utbildningsfamiljen på Ribbingska i Lund.

Äntligen startar ett nytt gymnasium i Lund – Hvilan Gymnasium på Ribbingska!

I denna charmiga och kulturminnesskyddade fastighet kommer eleverna kunna läsa studieförberedande program med högt motiverade och genomgående legitimerade lärare. Då Hvilan lägger mycket stor vikt vid hållbarhet kommer hela skolan genomsyras av medvetna materialval och skolmaten kommer självklart vara ekologisk och närproducerad samt lagas av skolans egna kockar.

Varmt välkommen att besöka skolan på öppet hus på onsdag 16/1–2019 kl. 17-19 och på lördag 9/2–2019 kl. 12-15.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>