Hem KOMMUNER Vårterminen inleds med distansundervisning för årskurs 7–9 i Kävlinge kommun

Vårterminen inleds med distansundervisning för årskurs 7–9 i Kävlinge kommun

Publicerat av: Redaktionen

Smittläget i Skåne är fortsatt högt.

Utifrån aktuell rekommendation från Smittskydd Skåne har därför sektor Utbildning idag beslutat att inleda terminen som börjar den 11 januari med distansundervisning för eleverna i årskurs 7, 8 och 9.

Vårterminen inleds med distansundervisning för årskurs 7–9 i Kävlinge kommun

– Vi bedömer förutsättningarna för att bedriva undervisning av hög kvalité på distans som god. Våra elever och lärare är väl förtrogna med digital undervisning, säger Barbro Börjesson, sektorchef Utbildning.

Distansundervisningen som gäller elever i årskurs 7–9 startar den 11 januari och beräknas pågå till den 24 januari. Eleverna i årskurs F-6 omfattas inte av distansundervisningen i enlighet med rekommendationer från regeringen, Folkhälsomyndigheten (FHM) och Smittskydd Skåne.

Lunchbeställning som e-tjänst
I samarbetet med Måltidsservice har man också möjliggjort lunchbeställning via kommunens e-tjänster under distansundervisningen. Perioden tisdag 12 januari till och med fredag 22 januari kommer vårdnadshavare att kunna anmäla eventuella önskemål vad gäller lunch.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>