Hem SKOLNIVÅFÖRSKOLA Lekolar och Hatten Förlag i nära samarbete

Lekolar och Hatten Förlag i nära samarbete

Publicerat av: Redaktionen

– Till vår stora glädje har vi blivit kompisar!

Vi ser Hatten Förlag som ett fantastiskt företag som arbetar enligt mottot ”För att varenda liten prick ska ha ett språk!”.

Lekolar och Hatten Förlag i nära samarbete

Lekolar och Hatten Förlag i nära samarbete

– Då Lekolar verkar efter devisen att ”Vi vill få varje unge att blomma!” så känns det verkligen som att vi två passar ihop som handen i handsken, säger Sara Gustafsson, produktchef för Social Science (bland annat produkter för språket) på Lekolar.

Lekolar säljer nu Hatten Förlags hela sortiment och har fått en fantastisk flora av produkter inom språkutveckling att erbjuda förskolor och skolor i Sverige.

Ett exempel är Språklådorna där det finns noggrant utvalda produkter tillsammans med en tydlig handledning som gör det enkelt för pedagoger att komma igång med tal- och språklek.

– Vi är speciellt glada över den breda och djupa kunskap inom tecken och teckenstöd som finns hos Hatten Förlag. Många förskolor och skolor efterfrågar produkter som tränar och utvecklar språket under lekfulla former. Nu kan vi erbjuda detta, säger Sara Gustafsson.

Två av Hatten Förlags mest kända varumärken är Babblarna och Ajja & Bajja. Karaktärerna är skapade för att det på ett roligt och lekande lätt sätt ska gå att hjälpa barn att komma ingång med tal och språk.

– Samarbetet med Lekolar är efterlängtat. Tillsammans hoppas vi kunna förenkla för pedagogerna att hitta just det material de behöver för att jobba effektivare med barnens språkutveckling, säger Anneli Tisell, Hatten Förlags vd.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>