Hem NYHETER Vellinge årets bästa skolkommun för fjärde året i rad

Vellinge årets bästa skolkommun för fjärde året i rad

Publicerat av: Redaktionen

Återigen står det klart att Vellinge ligger i topp när det gäller skola och utbildning.

Lärarförbundet presenterar nu sin rankning för 2017 och Vellinge blir årets bästa skolkommun – för fjärde året i rad.

Vellinge årets bästa skolkommun för fjärde året i radVellinge har toppat Lärarförbundets lista över skolkommuner 2012, 2014, 2015 och 2016. På torsdagsmorgonen presenterade Lärarförbundet årets rankning och den placerar återigen Vellinge på första plats, följt av Orust och Ovanoker.

– Vi är väldigt stolta över att ha utnämnts till årets bästa skolkommun igen. Vi har arbetat strukturerat med att bygga upp en infrastruktur för vårt kommunövergripande systematiska kvalitetsarbete och hur det ska docka i enheternas systematiska kvalitetsarbete. Vi har välförankrade metoder för att fördjupa och förädla denna infrastruktur, säger Ester Alavei, utbildningschef i Vellinge kommun.

Utbildningsnämndens ordförande Gustav Schyllert är glad och stolt över resultatet.

– Att bli årets skolkommun för fjärde året i rad visar att det långsiktiga arbetet med fokus på kunskap och lärande som vi gjort ger resultat. Jag vill tacka alla lärare och elever som i sitt arbete varje dag är de som främst har vunnit detta pris, säger han.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>