Vilken rektor skulle inte vilja arbeta så här?
Hem EVENT BRAVOLesson: Vilken rektor skulle inte vilja arbeta så här?

BRAVOLesson: Vilken rektor skulle inte vilja arbeta så här?

Publicerat av: Redaktionen

Rektor Jessika Müller har bestämt sig för vad, av allt en rektor har i sitt uppdrag, som hon prioriterar och gör först – hon planerar arbetet med fokus på undervisningen före allt annat.

På onsdag 23/3 kan du möta Jessika i monter G03:11 på Nordisk Skolledarkongress i Göteborg.

Hon kommer då att berätta hur hon under de senaste åren, tillsammans med lärarna, systematiskt har utvecklat undervisningens kvalitet på vetenskaplig grund. Om du ska till Göteborg ska du passa på och fråga Jessika om hennes mycket konkreta plan för detta arbete. Du kan säkert få ett ex av den så att du kan se hur hon hanterar medarbetarsamtalen.

Vi från BRAVOLesson visar två saker under mässan. Förutom app-webb-video-verktyget BRAVOLesson visar vi en väsentlig nyhet för svensk skola:

Vilken rektor skulle inte vilja arbeta så här?

Jessika kommer till Nordisk Skolledarkongress

NYHET! Nu kan rektorer och lärare se, prata om och utveckla skicklig undervisning i varje klassrum
Observationsunderlaget Undervisningsskicklighet i praktiken är ett konkret alternativ till Skolinspektionens tidigare observationsschema. Imorgon tisdag 22/3 är Bernt Friberg, en av skaparna av det nya underlaget, i montern och berättar om både forskningen och de 1800 lektionsobservationer som det bygger på. Bernt brinner för konkreta och iakttagbara läraraktiviteter som forskning igen och igen visat leder till lärande i klassrummet.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>