Samverkan i fokus när rektor Martin Hellström tackades av
Hem SKOLNIVÅEFTERGYMNASIAL UTBILDNING Samverkan i fokus när Högskolans Väst rektor Martin Hellström tackades av

Samverkan i fokus när Högskolans Väst rektor Martin Hellström tackades av

Publicerat av: Redaktionen

Det blev många och varma tal när Martin Hellström tackades av efter sex år som rektor för Högskolan Väst.

Från och med den 1 oktober tillträder han som ny rektor för Mälardalens universitet.

Under rubriken ”Tack Martin!” samlades både externa och interna gäster för att lyssna till tal och tacka honom för de insatser han gjort för att utveckla Högskolan Väst.

Samverkan i fokus när rektor Martin Hellström tackades avTalarna lyfte bland annat Martin Hellströms fokus på högskolans samverkan med omgivande samhälle samt förmågan att leva upp till högskolans kärnvärde ”crazy enough” som två av hans största styrkor.

– Man lämnar inte Högskolan Väst. Man tar Högskolan Väst med sig när man går. Så jag tar med er när jag går härifrån och till Mälardalens universitet, sa Martin i sitt avslutande tal.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>