Tre utökar familjeutbudet med Xplora X5 Play
Hem NYHETER Tre utökar familjeutbudet med Xplora X5 Play

Tre utökar familjeutbudet med Xplora X5 Play

Publicerat av: Redaktionen

Många föräldrar vill kunna komma i kontakt med sina barn, utan att de har tillgång till en mobiltelefon.

Tre erbjuder nu den smarta klockan Xplora X5 Play med e-sim.

Xplora fokuserar på det som är viktigt för barnet som att hålla kontakt med familjen och kompisarna. Den är enkel att använda och ger en säker introduktion till mobilvärlden.

– Tre har under de senaste åren fokuserat på att utöka familjeerbjudandet, därför känns det extra roligt att inleda ett samarbete med Xplora. Vi vill erbjuda våra kunder lösningar som kan underlätta i livspusslet. Det här är perfekt lösning för föräldrar som på ett lätt sätt vill kunna hålla kontakten med de yngre familjemedlemmarna, säger Rune Pedersen, CCO för privatmarknaden på Tre Sverige.

Tre utökar familjeutbudet med Xplora X5 PlayDet kan vara svårt att avgöra när ens barn är redo för en egen mobiltelefon. Med Xplora får barn från 4 år en säker och rolig introduktion till mobilvärlden. Klockan har inte tillgång till internet vilket gör att man eliminerar riskerna med olämpligt innehåll på internet och i sociala medier.

Xplora X5 har stöd för eSIM och ger barnet tillgång till viktiga funktioner som att ringa och ta emot samtal från ett begränsat antal kontakter, till exempel föräldrar och morföräldrar. Den är även utrustad med GPS och du kan lätt få en notis när ditt barn till exempel har kommit hem från skolan.

Det finns även SOS-knapp, om den används ringer klockan snabbt upp två nödkontakter, som även informeras om den aktuella platsen där klockan befinner sig. Den har också ett antal funktioner som är roliga för barnet, till exempel en kamera som låter ditt barn ta bilder med vänner och lagra de roliga minnena i telefonklockans inbyggda minne, eller dela dem med betrodda kontakter. Telefonklockan har en speciell GOPLAY-plattform som kombinerar fysisk aktivitet med underhållning.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>