Hem NYHETER Ystad Gymnasium väljer CoSafe Skolsäkerhet

Ystad Gymnasium väljer CoSafe Skolsäkerhet

Publicerat av: Redaktionen

Ystad Gymnasium väljer CoSafe för att tillgodose behovet inom larm, incidenthantering och smart kommunikation.

Ystad Gymnasium ligger i en fantastisk byggnad från 1913 mitt i centrala Ystad och är känd för sin goda atmosfär och blandning av människor.

Ystad Gymnasium väljer CoSafe Skolsäkerhet 2

Foto: Wikimedia Commons

Ystad Gymnasium har ca 1600 elever och erbjuder ett stort utbud av utbildningar, både högskole– och yrkesförberedande program dessutom med möjlighet att arbeta på en djurpark, i en musikstudio, med kriminologi och utföra träning på skoltid.

– Vi är väldigt glada att Ystad Gymnasium valt CoSafe! En stor och anrik skola med engagerade lärare och rektor.

Vår kampanj för Skolsäkerhet har verkligen fått stort genomslag och det känns bra att få vara delaktig i att göra Sveriges skolor tryggare för personal och elever, säger Felicia Ryhnell, CoSafe Technology AB.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>