Untitled 22
Hem APPAR Zimify Group tecknar flerårsavtal med Karlstad universitet

Zimify Group tecknar flerårsavtal med Karlstad universitet

Publicerat av: Redaktionen

Zimify Group och Karlstad universitet fortsätter sitt samarbete och ingår i ett flerårsavtal gällande studentapplikationen, Zimify. Zimify kommer att finnas tillgänglig för samtliga studenter (cirka 16 000) på Karlstad universitet.

Under läsåret 2020/2021 genomfördes ett större pilotavtal tillsammans med Karlstad universitet.

Idag har Zimify hundratals aktiva användare och över tusen olika studiegrupper har skapats.

Untitled 22Zimify är ett bra komplement för att hitta nya kompisar, särskilt när man är ny som student på universitetet. Vi är glada över att kunna fortsätta samarbetet.” – Helena Pallin, Avdelningschef för utbildningsstöd på Karlstad Universitet.

”Corona pandemin och skolans restriktioner har förstärkt utanförskap och psykisk ohälsa bland studenter runt om i Sverige. Vi är glada och stolta över att kunna fortsätta vårt samarbete med Karlstad universitet där vi tillsammans kommer att förebygga dessa problem.” Mostafa Ismail, VD och medgrundare av Zimify Group.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>