Hem NYHETER Anna Ekström gör ett digitalt skolbesök och talar vid Nordiska Skolledarkongressen

Anna Ekström gör ett digitalt skolbesök och talar vid Nordiska Skolledarkongressen

Publicerat av: Redaktionen

I morgon, onsdag den 25 november, gör utbildningsminister Anna Ekström ett digitalt studiebesök på Hvitfeldtska gymnasiet i Göteborg med fokus på distansundervisning under covid-19-pandemin.

Ministern kommer även att tala vid Nordiska Skolledarkongressen.

Anna Ekström gör ett digitalt skolbesök och talar vid Nordiska Skolledarkongressen 2

Anna Ekström

Under det digitala studiebesöket på Hvitfeldtska gymnasiet i Göteborg kommer Anna Ekström att samtala med representanter för skolan om deras arbete med att ställa om till att bedriva undervisning delvis på distans på grund av det rådande läget. Ministern kommer sedan att medverka under en fysiklektion på distans för att se hur undervisningen kan anpassas under pandemin.

Under dagen kommer Anna Ekström även att hålla ett digitalt anförande vid Nordiska Skolledarkongressen om regeringens arbete för att utveckla och stärka det pedagogiska ledarskapet i förskola och skola.

Program

Tid: 11.50 Medverkar vid fysiklektion på distans
Tid: 12.45 Talar vid Nordiska Skolledarkongressen

Plats: Digitalt. Kontakta pressekreterare Anja L Sundberg för mer information.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>