Skolons listar över de 50 mest inflytelserika inom tech i Sverige 2023
Hem TEKNIK Skolons listar över de 50 mest inflytelserika inom tech i Sverige 2023

Skolons listar över de 50 mest inflytelserika inom tech i Sverige 2023

Publicerat av: Redaktionen

Tech50 är listan som radar upp de 50 mest inflytelserika inom techbranschen i Sverige.

Personerna som lyfts på listan har genom sina insatser under det senaste året bidragit till utveckling och uppmärksammande av teknikens och digitaliseringens möjligheter.

På listan hittas i år Skolons vd Oliver Lundgren.

Tech50 är listan över de mest inflytelserika personerna inom tech i Sverige och har tagits fram av representanter från Foundry och TechSverige. På listan finns allt ifrån ledare, makthavare och eldsjälar inom området teknik och digitalisering.

På årets Tech50 nämns ledare och profiler från bolagsnamn såsom Telia, Google Cloud, Green Cargo, Ericsson, Sana Labs, Amazon Web Services, Microsoft, Backing Minds, IBM – och Karlshamnsbaserade Skolon AB (publ) med vd Oliver Lundgren i spetsen.

Skolons listar över de 50 mest inflytelserika inom tech i Sverige 2023

Oliver Lundgren, CEO Skolon

– Sverige ska ligga i framkant när det gäller att ta vara på digitaliseringens möjligheter. Att vi gemensamt har kompetensen som krävs för att göra just detta bevisas i form av alla väletablerade namn på Tech50. Det är ett fint sammanhang att vara en del av, och jag ser det som ett kvitto på att vi på Skolon är med och gör skillnad och skapar nya möjligheter för att utveckla både skola och samhälle, säger Oliver Lundgren.

Listan Tech50, en del av Tech Awards Sverige, är inte tänkt att ses som en ranking, utan listan är presenterad utan inbördes ordning.

Senast 2022 uppmärksammades Skolon på Tech Awards Sverige, som en av de nominerade till priset “Best use of tech”. Detta för sin plattform, vilken samlar skolans alla digitala läromedel och skolverktyg på ett ställe och förenklar det digitala lärandet för hundratusentals lärare och elever i Norden.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>