Hem NYHETER Äntligen – snart finns Polyglutt för SMART Board

Äntligen – snart finns Polyglutt för SMART Board

Publicerat av: Redaktionen

Snart är det möjligt att installera Polyglutt i ditt app-bibliotek på SMART Board iQ.

Då kan du öppna appen och styra den från SMART Board iQ, precis som du gör från en iPad. Alla barn ser boken och kan gå fram och styra appen på tavlan.

”Vi är väldigt glada över att elever och lärare äntligen kommer kunna installera och arbeta med Polyglutt och andra favoritappar på SMART Board”, säger Karin Lind Marknadschef på Netsmart, svensk distributör för SMART.

Karin fortsätter: ”Som före detta lågstadielärare vet jag hur viktigt det gemensamma samtalet är i läs- och skrivinlärningen och Polyglutt och SMART Board skapar bra förutsättningar för att lyckas. Med Polyglutt på den stora skärmen i klassrummet kan barn och pedagoger turas om att bläddra i böckerna och styra övningarna med sina fingrar eller med SMART Boardens pennor. Alla ser vad som händer och blir delaktiga och engagerade.”

Äntligen – snart finns Polyglutt för SMART Board

Här är Polyglutt direkt i SMART Board

”Många lärare kommer bli glada över möjligheten att kunna kombinera två fantastiska verktyg i en integrerad lösning. Vi är väldigt glada över samarbetet med SMART Board”, säger Alexandra Blomberg, tidigare affärsutvecklingschef på Netsmart och nu försäljnings- och marknadsdirektör på ILT Inläsningstjänst.

Efter SETT kan du som har ett Polygluttabonnemang och en SMART Board iQ installera Polyglutt i ditt app-bibliotek.

Kom och inspireras av Inger Ericson, utbildare på ILT Inläsningstjänst, när hon visar integrationen i Netsmarts monter J:10 under SETT 9–11 april på Kista mässan.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>