ChatGPT och användning i skolans värld
Hem IT MED TECHQUEEN ChatGPT och användning i skolans värld

ChatGPT och användning i skolans värld

Publicerat av: Redaktionen

Detta verktyg har verkligen fått en del rubriker på olika sätt men det gäller också att tänka detta kan vara ett bra sätt för elever som vill lära sig om AI på olika roliga sätt en bra möjlighet.

Här har vi några exempel som era elever kan använda detta på:

ChatGPT och användning i skolans värld· Hitta idéer om dem vill skapa berättelse

· Lära dem att vara källkritisk

· Förstå om man vill lära sig koda till exempel om dem vill skapa en HTML hemsida

· Lära sig att ställa frågor

· Få hjälp om man skulle inte kunna få hjälpen av sina föräldrar hemma då barn har olika möjligheter.

· Hjälp med matematiken

· Det går att lära sig om it säkerhet

· Lära sig språk

Med detta verktyg hjälper det även i ert arbete att se hur elever kan växa ännu mera och bli mera bekväma med den tekniska utvecklingen så därför ska man satsa på detta i en större skala. För att tänk er vart ni kan lägga eran energi på i stället för att ni ska känna pressen att ni behöver kunna allting då kan ni i stället fokusera på något som ni ser behövs läggas på som ni är duktiga på.

Så kom ihåg tekniken är här till för att hjälpa er men glöm aldrig ha det kul på vägen med era elever genom att gör det enkelt och våga fråga om ni känner er osäkra själva, men framför allt uppmuntra er själva och era elever att testa sig fram då nyfikenhet är nyckeln till växa.

Bästa Hälsningar

TechQueen

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>