CSN tecknar ramavtal med Rejlers

Centrala studiestödsnämnden (CSN) har tecknat ett nytt ramavtal med Rejlers avseende IT-konsulttjänster inom områdena projektledning, arkitektur, systemutveckling och systemförvaltning.

CSN tecknar ramavtal med Rejlers 1Ramavtalet träder ikraft 1 januari 2021 och löper fram till och med 31 december 2022 med möjlighet till förlängning i upp till två år.

– Studiestödet har en stark tradition och har bidragit till att forma Sverige och vårt kunskapssamhälle. Vi ser fram emot att stötta CSN i deras digitala utveckling och mål att kunna ge sina kunder snabba besked, säkerställa effektiva utbetalningar och hitta nya smarta e-tjänster, säger Niklas Siljeblad, Divisionschef för Communication & Security på Rejlers Sverige.

CSN är en svensk myndighet som lyder under Utbildningsdepartementet, med huvudkontor i Sundsvall och verksamhet på 11 orter runt om i landet. CSN har cirka två miljoner kunder, en femtedel av Sveriges befolkning.

CSN har hand om studiestöd, hemutrustningslån och körkortslån. De flesta sköter sina ärenden digitalt, via CSN:s e-tjänster.