Hem NYHETER CSN tecknar ramavtal med Rejlers

CSN tecknar ramavtal med Rejlers

Publicerat av: Redaktionen

Centrala studiestödsnämnden (CSN) har tecknat ett nytt ramavtal med Rejlers avseende IT-konsulttjänster inom områdena projektledning, arkitektur, systemutveckling och systemförvaltning.

Ramavtalet träder ikraft 1 januari 2021 och löper fram till och med 31 december 2022 med möjlighet till förlängning i upp till två år.

CSN tecknar ramavtal med Rejlers

– Studiestödet har en stark tradition och har bidragit till att forma Sverige och vårt kunskapssamhälle. Vi ser fram emot att stötta CSN i deras digitala utveckling och mål att kunna ge sina kunder snabba besked, säkerställa effektiva utbetalningar och hitta nya smarta e-tjänster, säger Niklas Siljeblad, Divisionschef för Communication & Security på Rejlers Sverige.

CSN är en svensk myndighet som lyder under Utbildningsdepartementet, med huvudkontor i Sundsvall och verksamhet på 11 orter runt om i landet. CSN har cirka två miljoner kunder, en femtedel av Sveriges befolkning.

CSN har hand om studiestöd, hemutrustningslån och körkortslån. De flesta sköter sina ärenden digitalt, via CSN:s e-tjänster.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>