Är tekniken ett hinder av utveckling av barns/ ungdomars språkutveckling?
Hem IT MED TECHQUEEN Är tekniken ett hinder av utveckling av barns/ ungdomars språkutveckling?

Är tekniken ett hinder av utveckling av barns/ ungdomars språkutveckling?

Publicerat av: Redaktionen

Det finns inte ett svart eller vitt svar i denna fråga.

Men våra barn behöver se båda sidorna av hur dem kan ta in informationen på.

Men vi vuxna behöver också inse olika saker då visa barn tar in lättare informationen på via den digitala och tekniska världen.

Några exemplar kan vara:

  • Dem har något funktionshinder som gör att dem inte kan läsa, hålla i en bok, född med någon sjukdom som gör det lättare att läsa med att använda tekniken med ögonen.
  • Behöver tekniskt hjälpmedel för att kunna fokusera då det kan vara stökigt i klassrummen.
  • Kanske inte har möjlighet att köpa böcker eller har utrymme hemma för att ha böcker.

Är tekniken ett hinder av utveckling av barns/ ungdomars språkutveckling?Som ni kan se så finns det olika omständigheter varför man behöver vara mera öppen om den digitala utvecklingen då det handlar om att se det bästa till våra barn och ungdomar och inte bara säga varför läser dem inte böcker med hårt omslag. Så uppmuntra dem mera med att dem är nyfikna det är så vi får till att dem gillar skolan ännu mera. Det är upp till er lärare och med hjälp av föräldrar att lyssna på hur våra barn ska se glädjen i att ta in informationen på.

Så var förebilder för dem och inte ett hinder ni är en del av deras framtid.

Bästa hälsningar

TechQueen

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>