Delvis stängning av Norrmalmsskolan för klass 5B och 5C
Hem KOMMUNER Delvis stängning av Norrmalmsskolan för klass 5B och 5C

Delvis stängning av Norrmalmsskolan för klass 5B och 5C

Publicerat av: Redaktionen

Norrmalmsskolan har just nu en stor andel av personal och elever frånvarande med anledning av corona och det är svårt att bedriva undervisning som vanligt.

Delvis stängning av Norrmalmsskolan för klass 5B och 5C

Skolchefen har därför beslutat om delvis stängning av skolan för eleverna i klass 5B och 5C under perioden 20-21 april.

– Vi har en stor frånvaro bland lärarna på skolan och ser även en ökad frånvaro i klass 5B och 5C. Vi kommer därför att göra en delvis stängning av skolan för de två klasserna tisdag och onsdag. Beslutet utvärderas på onsdag för eventuell förlängning, säger Malin Westling skolchef, Piteå kommun.

Information om skolstängningen har gått ut till vårdnadshavarna och skolans rektor kommer att göra en plan för hur förlorad undervisning under stängningen ska tas igen.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>