Hem NYHETER Dubbelt så många antagna till Vård- och omsorgsprogrammet i Jönköping!

Dubbelt så många antagna till Vård- och omsorgsprogrammet i Jönköping!

Publicerat av: Redaktionen

Komvuxansökan Jönköping Söktrycket till våra utbildningar är mycket större än vad det varit på länge och i Jönköping har siffrorna nästan dubblerats jämfört med samma period 2019.

Antal antagna till Vård och omsorgsutbildningen (augusti 2020) är 75 elever jämfört med förra årets 46.

Dubbelt så många antagna till Vård- och omsorgsprogrammet i Jönköping!

Även Barn- och fritidsutbildningen har haft enormt hårt söktryck i augusti med många reserver och intresset för Yrkesväktarutbildningen ökar ständigt.

”Väldigt många vill ha en utbildning där man kan få jobb direkt. Det behövs utbildad vård- och omsorgspersonal, det gör att vi stärker yrket undersköterska och det är mycket roligt att vi kan få bidra med det” säger Jessica Haage Falkenhäll, verksamhetschef Jönköping.

Just nu är det pågående ansökningsperiod (till den 10 september) för Vård- och omsorgsutbildningen för kursstart 19 oktober. Välkommen att ansöka här.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>