Hem Nyheter Eleverna berättar – Hur ser du på digitala läromedel?

Eleverna berättar – Hur ser du på digitala läromedel?

Publicerat av: Redaktionen

Vi är i full gång med att digitalisera NA Förlag och ser anpassningen som en förutsättning för att långsiktigt kunna erbjuda de verktyg som elever och pedagoger efterfrågar.

Vi ser stora pedagogiska vinningar med digitala läromedel och vill få en inblick i elevernas tankar kring vad de tycker är viktigt.

Eleverna berättar - Hur ser du på digitala läromedel?

Vi träffade Linn, 17, som under flera år har använt sig av digitala läromedel och är positiv till det moderna lärandet. Hon framhäver framförallt fördelarna med att kunna länka uppgifter till texterna samt att digitalisering har gjort allt material mer lättillgängligt.

– Om det är så att jag har missat lärarens genomgång eller inte riktigt hängde med så tycker jag att det är väldigt skönt att ha, säger Linn, 17, om digitala läromedel.

Det här är den andra delen i vår serie ”Eleverna berättar”.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>