Swedish Edtech Industry startar samarbete med The Park
Hem SKOLNIVÅEFTERGYMNASIAL UTBILDNING Swedish Edtech Industry ingår samarbete med The Park

Swedish Edtech Industry ingår samarbete med The Park

Publicerat av: Redaktionen

Swedish Edtech Industry, branschorganisationen för utbildningsteknologi, och coworking-aktören The Park i Stockholm går in i ett partnerskap för att tillsammans etablera en Edtech Hubb.

Målet är att skapa en naturlig, levande och stimulerande plats att mötas på för gemensamt lärande och utveckling.

“För oss är det här ett viktigt steg och ett bra sätt att bygga vidare på vår edtech community genom att etablera en tydligare hubb i Stockholm. En fysisk plats där vi kan ses, nätverka och lära, men även erbjuda såväl digitala som hybrida möten tillsammans med våra medlemmar och The Park. Vi tror att möten i olika former– informella och formella, planerade och spontana– är viktiga tillfällen där kunskapsdelning sker och är avgörande för fortsatt utveckling, innovation och tillväxt,” säger Jannie Jeppesen, vd på Swedish Edtech Industry.

Swedish Edtech Industry startar samarbete med The Park

Jannie Jeppesen, vd på Swedish Edtech Industry,Helena Rex, vd på The Park.

Swedish Edtech Industry och The Park har sedan tidigare genomfört gemensamma event. I och med det officiella samarbetet kommer fler digitala och fysiska tillfällen för möten, workshops och event centrerade kring branschrelaterade frågor ordnas, där både deras respektive medlemmar, men också allmänheten kan mötas, lära och hitta samarbeten och synergieffekter.

Helena Rex, vd på The Park, är lika nöjd över att samarbetet nu är officiellt.

“Vi gläds åt att ytterligare stärka vårt erbjudande och framförallt alla de möjligheter som det innebär för våra medlemmar. Lärande, nätverkande och personlig utveckling är hörnstenar i vårt community och att vi nu lanserar en branschspecifik Hubb tillsammans med Edtech ger fantastiska synergier. The Park growing together i sin bästa form.”

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>