Gratis prova på-dagar på Folkuniversitetet!

Nu drar höstterminen igång och vi bjuder in alla som är nyfikna på att testa något nytt till våra populära prova på-dagar.

Gratis prova på-dagar på Folkuniversitetet! 1
På Folkuniversitetets prova på-dagar kan du prova våra kurser alldeles gratis!

Kom och testa ett nytt språk, prova på teater, måleri, piano eller kanske en kurs i foto. Vi har laddat upp med en massa spännande kurser – som du kan testa alldeles gratis. Antalet platser är begränsade, så boka redan idag för att vara garanterad en plats!

17-20/8 – Dansa gratis på Balettakademien i Stockholm

Nyfiken på dans? Välkommen till Balettakademiens prova på-dagar den 17-20 augusti!

Denna prova på behöver du förboka din plats, och våra prova på-dagar är luftigare, har färre klasser och ett maxantal i varje studio. Antalet dagar är nu fyra, måndag den 17 augusti till torsdag den 20 augusti, och vi erbjuder endast klasser för Beginner och All Levels.

Plats: Birger Jarlsgatan 70 i Stockholm

24-28/8 – Gratis prova på-dagar i Stockholm

Vill du prova något nytt i höst? Varför inte lära dig ett nytt språk, testa teater eller prova en kurs i foto? Välkommen till Folkuniversitetet Stockholms prova på-dagar den 24-28 augusti! Prova på-kurserna är gratis, men du behöver boka en plats på vår hemsida.

Du får 10 % rabatt på kursavgiften om du bokar en höstkurs mellan den 24 och 28 augusti! Boka din kurs på plats i receptionen eller via vår hemsida. Ange koden “prova på-rabatt” i meddelandefältet, välj sedan betalning med faktura. Rabatten gäller endast nybokningar. Den gäller ej på utbildningslinjer, diplomutbildningar och enskild undervisning. Hoppas vi ses!

Plats: Kungstensgatan 45 i Stockholm

5/9 – Gratis prova på-dag i Södertälje

Allt började med en kurs! Den 5 september har vi prova på-dag med massor av gratiskurser i olika ämnen. Boka din favoritkurs redan nu för att vara garanterad en plats. Välkommen!

Boka en eller flera av höstens kurser under prova på-dagen den 5 september, på plats eller via hemsidan, och få 10 procent rabatt på kursavgiften. Rabatten gäller endast nybokningar. Ange Prova på-rabatt i meddelanderutan när du bokar och välj betalning med faktura.

Plats: Storgatan 3 i Södertälje

3 + 5/9 – Gratis prova på-kurser i Jönköping

Vill du prova något nytt i höst? Varför inte lära dig ett nytt språk, testa sång eller prova en kurs i akvarell? Välkommen till Folkuniversitetet Jönköpings prova på-dagar den 3 och 5 september!

Du får 10 % rabatt på kursavgiften om du bokar en höstkurs på någon av prova på-dagarna. Boka din kurs på plats eller via vår hemsida. Ange koden “prova på-rabatt” i meddelandefältet, välj sedan betalning med faktura. Rabatten gäller endast nybokningar. Den gäller ej på utbildningslinjer, diplomutbildningar och enskild undervisning. Hoppas vi ses!

Plats: Skolgatan 25 B i Jönköping

25 + 27/8 – Gratis prova på-dagar i Linköping

Vad är du nyfiken på i höst? Välkommen till våra prova på-dagar den 25 och 27 augusti. Det är gratis att delta, men antalet platser är begränsat. Boka din plats nu!

Du får 10 % rabatt på kursavgiften om du bokar en höstkurs mellan den 25 och 27 augusti! Boka din kurs på plats eller via vår hemsida. Ange koden du får i din kallelse i meddelandefältet, välj sedan betalning med faktura. Rabatten gäller endast nybokningar på kurser i Östergötland. Hoppas vi ses!

Plats: S:t Larsgatan 44 i Linköping

27/8 – Gratis prova på-dag i Norrköping

Vad är du nyfiken på i höst? Välkommen till vår prova på-dag den 27 augusti. Det är gratis att delta, men antalet platser är begränsat. Boka din plats nu!

Du får 10 % rabatt på kursavgiften om du bokar en höstkurs mellan den 25 och 27 augusti! Boka din kurs på plats eller via vår hemsida. Ange koden du får i din kallelse i meddelandefältet, välj sedan betalning med faktura. Rabatten gäller endast nybokningar på kurser i Östergötland. Hoppas vi ses!

Plats: S:t Persgatan 95 i Norrköping