Hem NYHETER Gratis prova på-dagar på Folkuniversitetet!

Gratis prova på-dagar på Folkuniversitetet!

Publicerat av: Redaktionen

Nu drar höstterminen igång och vi bjuder in alla som är nyfikna på att testa något nytt till våra populära prova på-dagar.

Kom och testa ett nytt språk, prova på teater, måleri, piano eller kanske en kurs i foto.

Vi har laddat upp med en massa spännande kurser – som du kan testa alldeles gratis. Antalet platser är begränsade, så boka redan idag för att vara garanterad en plats!

17-20/8 – Dansa gratis på Balettakademien i Stockholm

Gratis prova på-dagar på Folkuniversitetet!

På Folkuniversitetets prova på-dagar kan du prova våra kurser alldeles gratis!

Nyfiken på dans? Välkommen till Balettakademiens prova på-dagar den 17-20 augusti!

Denna prova på behöver du förboka din plats, och våra prova på-dagar är luftigare, har färre klasser och ett maxantal i varje studio. Antalet dagar är nu fyra, måndag den 17 augusti till torsdag den 20 augusti, och vi erbjuder endast klasser för Beginner och All Levels.

Plats: Birger Jarlsgatan 70 i Stockholm

24-28/8 – Gratis prova på-dagar i Stockholm

Vill du prova något nytt i höst? Varför inte lära dig ett nytt språk, testa teater eller prova en kurs i foto? Välkommen till Folkuniversitetet Stockholms prova på-dagar den 24-28 augusti! Prova på-kurserna är gratis, men du behöver boka en plats på vår hemsida.

Du får 10 % rabatt på kursavgiften om du bokar en höstkurs mellan den 24 och 28 augusti! Boka din kurs på plats i receptionen eller via vår hemsida. Ange koden “prova på-rabatt” i meddelandefältet, välj sedan betalning med faktura. Rabatten gäller endast nybokningar. Den gäller ej på utbildningslinjer, diplomutbildningar och enskild undervisning. Hoppas vi ses!

Plats: Kungstensgatan 45 i Stockholm

5/9 – Gratis prova på-dag i Södertälje

Allt började med en kurs! Den 5 september har vi prova på-dag med massor av gratiskurser i olika ämnen. Boka din favoritkurs redan nu för att vara garanterad en plats. Välkommen!

Boka en eller flera av höstens kurser under prova på-dagen den 5 september, på plats eller via hemsidan, och få 10 procent rabatt på kursavgiften. Rabatten gäller endast nybokningar. Ange Prova på-rabatt i meddelanderutan när du bokar och välj betalning med faktura.

Plats: Storgatan 3 i Södertälje

3 + 5/9 – Gratis prova på-kurser i Jönköping

Vill du prova något nytt i höst? Varför inte lära dig ett nytt språk, testa sång eller prova en kurs i akvarell? Välkommen till Folkuniversitetet Jönköpings prova på-dagar den 3 och 5 september!

Du får 10 % rabatt på kursavgiften om du bokar en höstkurs på någon av prova på-dagarna. Boka din kurs på plats eller via vår hemsida. Ange koden “prova på-rabatt” i meddelandefältet, välj sedan betalning med faktura. Rabatten gäller endast nybokningar. Den gäller ej på utbildningslinjer, diplomutbildningar och enskild undervisning. Hoppas vi ses!

Plats: Skolgatan 25 B i Jönköping

25 + 27/8 – Gratis prova på-dagar i Linköping

Vad är du nyfiken på i höst? Välkommen till våra prova på-dagar den 25 och 27 augusti. Det är gratis att delta, men antalet platser är begränsat. Boka din plats nu!

Du får 10 % rabatt på kursavgiften om du bokar en höstkurs mellan den 25 och 27 augusti! Boka din kurs på plats eller via vår hemsida. Ange koden du får i din kallelse i meddelandefältet, välj sedan betalning med faktura. Rabatten gäller endast nybokningar på kurser i Östergötland. Hoppas vi ses!

Plats: S:t Larsgatan 44 i Linköping

27/8 – Gratis prova på-dag i Norrköping

Vad är du nyfiken på i höst? Välkommen till vår prova på-dag den 27 augusti. Det är gratis att delta, men antalet platser är begränsat. Boka din plats nu!

Du får 10 % rabatt på kursavgiften om du bokar en höstkurs mellan den 25 och 27 augusti! Boka din kurs på plats eller via vår hemsida. Ange koden du får i din kallelse i meddelandefältet, välj sedan betalning med faktura. Rabatten gäller endast nybokningar på kurser i Östergötland. Hoppas vi ses!

Plats: S:t Persgatan 95 i Norrköping

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>