Hem EFTER PLUGGET Kom i tid till skolstarten med barnklockor från Ur&Penn

Kom i tid till skolstarten med barnklockor från Ur&Penn

Publicerat av: Redaktionen

Snart ringer det in till skolstart och som hjälp på traven har Ur&Penn ett brett utbud av barnklockor för alla åldrar.

Med tydliga urtavlor och en mängd olika färger och modeller är det både lätt och roligt att ha koll på klockan.

Kom i tid till skolstarten med barnklockor från Ur&Penn

– Barn är väldigt nyfikna på tid och vill veta hur det fungerar. En klocka är både en accessoar och ett hjälpmedel och den perfekta presenten lagom inför skolstart, säger Katrin Elm, produktchef klockor egna varumärken, Ur&Penn.

Ur&Penn har ett utbud med över 100 olika klockor för barn. I tid till skolstart fylls sortimentet på med fler spännande modeller och variationer. Från de allra minsta till de äldsta barnen – det finns något som passar alla. Från de egna varumärkena Regal och California samt från Q&Q finns en hel rad klockor, alla med tydliga urtavlor så att lära sig klockan är lätt.

– Det är viktigt att ha tydliga siffror på urtavlan, för att barn ska få en förståelse för hur den analoga klockan fungerar och lära sig den. Mobilanvändandet har ökat och barn lär sig den digitala klockan, men att kunna den analoga är minst lika viktigt.

Därför har vi lagt stor vikt vid att erbjuda klockor som har tydliga urtavlor, säger Katrin Elm.

Klockor för alla åldrar

Kom i tid till skolstarten med barnklockor från Ur&Penn 3I det egna sortimentet har Ur&Penn klockor till allt från småbarn till äldre barn. För de yngsta, barn i 2–5 årsåldern, är klockan mer en accessoar än den är ett hjälpmedel. Här är det populärt med gummibandsklockor i olika färger och med roliga motiv. För de lite äldre barnen i 7–12 årsåldern, där klockan faktiskt är ett hjälpmedel lika mycket som en accessoar, är många av klockorna vattentåliga och är gjorda i rostfritt stål.

– För de mest aktiva barnen är det viktigt att klockan håller. Flera av våra modeller är vattentäta och tål en lite mer aktiv vardag. Det är även bra att ha klockor som är lätta att rengöra, så mörkare klockarmband i gummi är ett bra val till aktiva barn, säger Katrin Elm.

Vill du veta mer?

Kolla in alla våra modeller här

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>