Vem är bäst i Sverige på att presentera sin forskning?
Hem FORSKNING Vem är bäst i hela Sverige på att presentera sin forskning?

Vem är bäst i hela Sverige på att presentera sin forskning?

Publicerat av: Redaktionen

Vem gör den mest begripliga, fängslande och inspirerande presentation av sin forskning – på bara fyra minuter?

Var med och rösta fram årets vinnare.

Välkommen till en fartfylld och glittrande inblick i forskarvärlden som också ger specialkunskap om sju spännande ämnen!

Vem är bäst i Sverige på att presentera sin forskning?

Akram Zamani från Högskolan i Borås i finalen 2019

Den 25 november kl 14.00-15.30 har du och dina elever chansen att följa den rafflande riksfinalen i Forskar Grand Prix – tävlingen där Sveriges forskare gör upp om vem som kan presentera sin forskning så begripligt, fängslande och inspirerande som möjligt – på bara fyra minuter.

Finalen livesänds från Nalen och leds av komikern och skådespelaren Josefin Johansson. Forskar Grand Prix samordnas av den ideella föreningen Vetenskap & Allmänhet.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>