IHM Business School lanserar ny site.
Hem TEKNIK IHM Business School lanserar en ny site

IHM Business School lanserar en ny site

Publicerat av: Redaktionen

Nya ihm.se revolutionerar IHM Business Schools online-närvaro.

IHM Business School är stolta över att kunna presentera Nya ihm.se, resultatet av ett ambitiöst projekt som syftar till att modernisera vår webbplats och förbättra den underliggande plattformen.

Efter 10 månader av hårt arbete är vi äntligen redo att introducera den nya och förbättrade online-upplevelsen.

– Den nya webbplatsen är en kulmen av en längre process som började med uppgraderad martech, uppgraderad online-plattform och uppbyggnaden av en modern, headless-arkitektur säger Leo Pignon, CDO på IHM Business School.

– Hela designen har kundens beteende som utgångspunkt och besluten i utformning har varit datadrivna. Resultatet är en mycket mer strömlinjeformad och avskalad upplevelse fokuserad på kunden och vårt erbjudande, fortsätter Leo.

Highlights för det nya ihm.se inkluderar:

IHM Business School lanserar ny site.

Linda Thyrén CMO, Leo Pignon CDO – IHM

Förbättrad användarupplevelse: Den nya webbplatsen är utformad för att vara mer intuitiv och användarvänlig, vilket gör det enkelt för besökare att hitta information om våra utbildningsprogram, evenemang och andra resurser.

Bättre prestanda: Snabbare upplevelse för både kunden och gentemot sökmotorer.

Responsiv design: Den nya webbplatsen är helt responsiv och optimerad för att fungera sömlöst på alla enheter, inklusive mobila enheter och surfplattor.

Modern arkitektur: Webbplatsen är utvecklad på en headless-arkitektur.

– Denna stora förbättring av vår webbplats och plattform är ett viktigt steg framåt för oss på IHM Business School i att möta kundens efterfrågan. Genom att erbjuda en modern och engagerande online-upplevelse kommer vi att differentiera oss från våra konkurrenter och stödja vår företagsstrategi att vara den ledande affärsskolan, säger Linda Thyrén, CMO IHM Business School.

Välkommen att besöka vår nya webbplats på www.ihm.se.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>