IT-företag bjuder på fritt på WiFi på Stureplan

IT-företag bjuder på fritt på WiFi på Stureplan. Nu kan du surfa gratis på Stureplan – detta efter att IT-företaget Consid går ut med att de bjuder allmänheten på fritt WiFi i området.

stureplanIT-företaget Consid har kontor på tolv orter runtom i Sverige, varav det största kontoret är beläget på Kungsgatan 2 i Stockholm, precis intill Stureplan. Företaget flyttade från Norrlandsgatan till sina nya lokaler alldeles nyligen. Till följd av flytten går företaget nu ut med att de bjuder allmänheten på fritt WiFi på Stureplan.

– Det känns fantastiskt roligt att kunna erbjuda möjligheten till gratis uppkoppling mitt i centrala Stockholm. Vi lever i en tid då möjligheten till uppkoppling är något som underlättar mycket för många. För oss känns det väldigt glädjande att vi får finnas med och underlätta detta, säger Peter Hellgren, vd på Consid.

Consids WiFi spot heter ”Consid Free WiFi Zone” och finns nu tillgänglig för uppkoppling för alla som önskar fritt WiFi på och omkring Stureplan. Consid hälsar Happy Surfing.

 

Post Comment