Barns juldrömmar i kombination med AI-teknik skapar Nordstans julkampanj
Hem EFTER PLUGGET Barns juldrömmar i kombination med AI-teknik skapar nu Nordstans julkampanj

Barns juldrömmar i kombination med AI-teknik skapar nu Nordstans julkampanj

Publicerat av: Redaktionen

Nordstan har i år lämnat över skapandet av sin julkampanj till barns fantasi i kombination med AI-teknik.

300 barn från Göteborg anmälde intresse för att vara med och sex barn fick sen komma till en drömverkstad där de fick rita och framför kamera beskriva sina drömmars jul.

Barns juldrömmar i kombination med AI-teknik skapar Nordstans julkampanjDrömmarna innehöll bland annat regnbågar, glitter, regnande paket, en snötiger, tomten i skorstenen, rosa ballonger och dörrar som leder till tomtenissarna. Barnens beskrivningar har sedan laddats in i en bildgenererande AI. Resultatet blir Nordstans julkampanj som kan ses över hela Göteborg från och med denna vecka.

Melwin, 5 år, som bland annat ville ha med en snötiger och Celine, 7 år, som såg regnbåge och glitterhimmel framför sig är två av barnen som har varit med.

– Julen är framför allt barnens högtid. Därför är vi glada och tacksamma över barnen som har varit med och bidragit med sina underbara juldrömmar. Deras ord och bilder har lett till att vi har en riktigt fin julkampanj med fantasifulla bilder som jag hoppas ska sprida julstämning i stan, säger Sanna Dahl, marknadschef Nordstan.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>