Junior Club på Nordic International School Norrköping till hösten
Hem NYHETER Junior Club på Nordic International School Norrköping till hösten 2022

Junior Club på Nordic International School Norrköping till hösten 2022

Publicerat av: Redaktionen

Till hösten 2022 kommer Nordic International School Norrköping att erbjuda Junior Club för elever som går i årskurs 4 och 5.

Junior Club är en eftermiddagsverksamhet för skolans elever där de kan utveckla sina fritidsintressen men också fokusera på studierna.

Junior Club på Nordic International School Norrköping till höstenJunior Club kommer vara öppet varje dag efter skolan fram till klockan 18. Det kommer finnas möjlighet att välja mellan ett antal olika klubbar som ges terminsvis. Det kan till exempel vara schack, bollspel, kreativ verkstad och engelska.

Förutom dessa klubbar kommer även läxhjälp att finnas varje dag för eleverna och skolan kommer också att erbjuda en grupp med studiestöd på arabiska tre gånger i veckan.

– Det här blir ett bra stöd för de elever som behöver extra hjälp med skolarbetet och som kanske inte kan få det hemifrån, säger Mr. Mattias Liedholm, rektor på Nordic International School Norrköping.

På Junior Club kommer frukt och enklare fika att finnas tillgängligt. Verksamheten är kostnadsfri.

Junior Club finns sedan tidigare på Nordic International School Karlstad och Nordic International School Kronoberg.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>