Rektors superkonkreta plan till och med juni 2023
Hem SKOLNIVÅEFTERGYMNASIAL UTBILDNING Rektors superkonkreta plan till och med juni 2023

Rektors superkonkreta plan till och med juni 2023

Publicerat av: Redaktionen

God fortsättning på läsåret!

Vi har tagit fram den här superkonkreta planen för VT2023 – för rektorer som vill ha stöd för att systematiskt börja utveckla evidensbaserad skicklig undervisning i varje klassrum tillsammans med lärarna.

Vi hjälper dig att komma igång med planen och med BRAVOLesson samt det konkreta observationsunderlaget Undervisningsskicklighet i praktiken – stöd för lärare att omsätta vetenskaplig grund till praktik i klassrummet.

Rektors superkonkreta plan till och med juni 2023Pris från
: 9.850 kr för år 1
Därefter från 3.950 kr per läsår.

Gäller beroende på val av licens och storlek på skola samt för beställning under januari för nu bjuder vi på introduktionsutbildningen för skolledningen via webben (värde: 2.450 kr). Alla priser exkl. moms.

Vår beställningsblankett hittar du här.

Må utvecklingsglädjen vara med er under hela 2023!
hälsar Team BRAVOLesson

Nya kunder i
Avesta, Nora, Stockholm och Uppsala
Under de senaste veckorna har fler rektorer bestämt sig för att sätta systematiskt fokus på undervisningens kvalitet.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>