2023 års ungdomsledarstipendiater är nu utsedda
Hem KOMMUNER Karlshamns kommuns ungdomsledarstipendium 2023

Karlshamns kommuns ungdomsledarstipendium 2023

Publicerat av: Redaktionen

Det är Tobias Mattsson från Högadals IS och Lina Nygren från Asarumsgymnasterna/Mörrums gymmix som i år får dela på Karlshamns kommuns ungdomsledarstipendium på 25 000 kronor.

Delegationens motiveringar lyder:

Tobias Mattsson, Högadals IS: ”Med ett enormt driv och stort engagemang skapar Tobbe möjligheter för alla i Högadal att spela fotboll. Han är det nav som alla föreningar behöver och har en förmåga att få saker att hända. Tobbe är en föreningsmänniska ut i fingerspetsarna – med ett stort hjärta som har plats för alla oavsett bakgrund och förmåga!”

2023 års ungdomsledarstipendiater är nu utsedda

Lina Nygren från Asarumsgymnasterna/Mörrums gymmix och Tobias Mattsson från Högadals IS får dela på Karlshamns kommuns ungdomsledarstipendium. Foto: Privat

Lina Nygren, Asarumsgymnasterna/Mörrums gymmix: ”Med sitt otroliga engagemang sprider Lina glädje, gemenskap och trygghet till barn och unga i Asarumsgymnasterna. Hon har ett stort föreningshjärta och där ingen uppgift är vare sig för stor eller för liten. Med sin energiska närvaro är Lina en stark förebild för sina aktiva – både på och utanför gymnastikgolvet.”

Delegationen består av presidierna i kommunfullmäktige, kommunstyrelsen och i kommunstyrelsens trygghet, kultur, fritid och folkhälsoutskott.

Stipendiet kommer att delas ut vid en träff i Rådhuset tisdagen den 12 december.

Kontaktuppgifter:

Tobias Mattsson, Högadals IS: 0708-53 52 56

Lina Nygren, Asarumsgymnasterna/Mörrums gymmix: 0738-03 32 53

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>