Hem NYHETER Kronprinsessparet besökte Fryshuset

Kronprinsessparet besökte Fryshuset

Publicerat av: Redaktionen

Torsdagen den 21 februari besökte Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel Fryshuset för att få en uppdatering om Fryshusets verksamhet.

De hälsades välkomna av Johan Oljeqvist, VD, Anja Frey, chef för Fryshuset i Stockholm och Martin Dworén, ansvarig för Fryshusets Internationella arbete.

Kronprinsessparet besökte Fryshuset

Foto Angelica Tanneryd

I Fryshusets foajé fick Kronprinsessparet se en dansuppvisning av elever från årskurs 8. De besökte även Fryshusets grundskola och samtalade med elever och lärare. Under besöket fick de bland annat höra mer om Fryshusets arbete med ungdomar i utsatta områden och avhoppar­verksamheten Exit som stödjer unga som vill bryta en kriminell livsstil. De fick också information om de nya verksamheterna det digitala Fryshuset för unga, ungdomar.se och Fryshusets verksamhet för hållbar utveckling, We Change, samt Fryshusets internationella arbete med Peace Leaders.

Det var andra gången Kronprinsessparet besökte Fryshuset.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>