Hem EFTER PLUGGET Mecenat och MTR Express i nytt samarbete: erbjuder 25 procent studentrabatt!

Mecenat och MTR Express i nytt samarbete: erbjuder 25 procent studentrabatt!

Publicerat av: Redaktionen

Tågresandet är ett aktuellt ämne när allt fler väljer ett mer klimatvänligt sätt att resa.

När Mecenat och MTR Express nu inleder sitt samarbete blir antalet avgångar där studenter får rabatt märkbart fler.

Mecenat och MTR Express i nytt samarbete: erbjuder 25 procent studentrabatt!Det är på den attraktiva sträckan mellan Stockholm och Göteborg som studerande med Mecenatkort nu får 25-30 procent studentrabatt.

Studenterna är en rörlig grupp och studentrabatt på resor har alltid varit en viktig del av studietiden.

Den gör det enklare att ta sig till och från utbildningen men gör det också möjligt att åka iväg och roa sig till en lägre kostnad. Studenter med Mecenatkort får nu en stående rabatt på 25 procent på MTR Express och för tillfälliga kampanjer kommer de erbjudas 30 procent studentrabatt.

-Studentrabatt på resor är en av grundstenarna i konceptet studentrabatter. Tidigare hade vi uppdraget från CSN att leverera studentrabatt på tågresor men sedan länge är det uttalat att det är ”Marknaden” som ska leverera den. Det gör vi gärna och erbjudandet tillsammans med MTR Express kommer göra att studenterna kan behålla mer av sina pengar på kontot när de ska ut och resa, säger Jonas Levin, VD på Mecenat AB.

-Vi på MTR Express är jätteglada över detta samarbete med Mecenat och vi hoppas att nå ut till många studenter som kanske inte fått upp ögonen för oss ännu. På MTR Express brinner vi för innovation och nytänkande och det känns därför extra kul att få hjälpa dem som snart ska ut och göra stordåd i sitt arbetsliv med en lite billigare tågresa under studietiden, säger Peder Osterkamp, Kommersiell chef på MTR Express.

Studentrabatten på MTR Express får studenterna när de bokar med rabattkod från mecenat.com

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>