Medborgarskolan mättar magar på höstlovet
Hem EFTER PLUGGET Medborgarskolan mättar magar på höstlovet

Medborgarskolan mättar magar på höstlovet

Publicerat av: Redaktionen

Med stöd från Socialförvaltningen Centrum arrangerar Medborgarskolan gratis matlagningsträffar i Göteborg på höstlovet.

Med hopp om att mätta ett trettiotal magar och skapa nya möten erbjuds föräldrar och barn att delta.

Höstlovet – en glädje för många men inte för alla. Loven kan också förknippas med fattigdom, stress och att inte kunna erbjuda sina barn lagad mat i samma utsträckning som när de går i skolan. Detta vill vi ändra på genom att erbjuda föräldrar och barn att komma till Medborgarskolans lokaler i Haga, Göteborg, för att laga mat tillsammans med vår kursledare Kristina Eriksson. ICA Nära Haga stöttar med reducerat pris på de matvaror som köps in.

Medborgarskolan mättar magar på höstlovet– Vi hoppas kunna nå ut till de som vill träffa andra lediga barn och föräldrar under höstlovet, göra en rolig aktivitet tillsammans och samtidig bli mätta, säger Felicia Darhult Störby, som är verksamhetsutvecklare på Medborgarskolan. Vid varje tillfälle kommer det lagas en huvudrätt och en efterrätt.

Man kan anmäla sig till matlagningsträffarna på Medborgarskolans hemsida, se
https://www.medborgarskolan.se/arrangemang-sok/?q=M%C3%A4tta+magar&city=goteborg

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>