Nowo ingår licensavtal med WeSupero om Nowos affiliateplattform Synced.io.
Hem EFTER PLUGGET Nowo ingår licensavtal med WeSupero om Nowos affiliateplattform Synced.io.

Nowo ingår licensavtal med WeSupero om Nowos affiliateplattform Synced.io.

Publicerat av: Redaktionen

Nowo, sparplattformen med syfte att erbjuda smarta sätt att spara till pensionen genom att integrera sparandet i vardagen har kommit överens med Studentföretaget WeSupero som står bakom WeStudents om att använda Nowos affiliateplattform Synced.io i syfte att kunna erbjuda studenter rabatter när de handlar online.

Nowos affiliateplattform Synced.io är en aggregator av tillgängliga affiliatenätverk som väsentligt underlättar flödet mellan butikernas onlineerbjudanden via olika affiliatenätverk och den egna plattformen.

Via Synced.io så får WeSupero en samlad bild av tillgängliga nätverk och erbjudanden vilket förenklar administration och hantering av affiliateaffären.

  • Vi har en väldigt bra teknik kring att aggregera affiliatenätverk och vi tittar på hur vi kan utöka denna delen av vår affär både internt mot våra egna medlemmar men också hur vi kan licensiera ut Synced.io till verksamheter där vi nu och i framtiden kan hitta gemensamma lösningar för att stärka ekonomin för så många som möjligt. WeSupero erbjuder rabatter till dagens studenter och framtidens yrkesverksamma, detta samarbete hoppas jag är ett första steg mot ett djupare samarbete där vi också kan hjälpa WeSuperos användare inte bara till bra rabatter idag utan också till en bättre pension imorgon, Säger Amelie Söderberg, VD på Nowo.
  • Nowo ingår licensavtal med WeSupero om Nowos affiliateplattform Synced.io.

    WeSupero och WeStudents har alltid varit väldigt starka på att erbjuda lokala rabatter, nu vill vi bli en one stop shop för studenter som söker såväl lokala rabatter som onlineerbjudanden. Med Synced.io så får vi tillgång till många affiliatenätverks erbjudande samtidigt via API-lösningen vilket väsentligt kommer att underlätta vår administration av rabatter och erbjudanden som vi får tillgång till. Vår ambition är att bli den största studentportalen i Sverige och erbjuda de bästa rabatterna och erbjudanden både lokalt och online för våra användare, säger Charlotte Breyer, VD på WeSupero.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>