Hem TEKNIK Epson utvecklar nya projektorserier för utbildningsbranschen

Epson utvecklar nya projektorserier för utbildningsbranschen

Publicerat av: Redaktionen

Epson lanserar en ny serie med installationsprojektorer för utbildningsbranschen.

Den är utformad för att ge enastående ljusstyrka, hållbar tillförlitlighet och Epson utvecklar nya projektorserier för utbildningsbranschenalla funktioner som användarna förväntar sig.

Detta inkluderar EB-5530U (WUXGA), EB-5520W (WXGA) och EB-5510 (XGA) för att erbjuda ett brett utbud av olika funktionsuppsättningar för potentiella användare.

Alla tre modellerna i EB-5000-serien har en ljusstyrka på 5500 lumen, vilket gör att enheterna visar upp en klar, tydlig bild med levande färger – även i välupplysta rum. En mängd olika anslutningsalternativ garanterar en sömlös integrering i alla styrelserum eller klassrum, inklusive Miracast- och HDBaseT1, samt två HDMI-anslutningar.

Projektorerna i EB-5000-serien ger en utmärkt total ägandekostnad (TCO) som inte bara beror på prisklassen, utan även på prisvärda utbyteslampor. Det kommer aldrig att vara problem att byta lampa tack vare en ökad 10000 timmars lamplivslängd2 hos alla modeller. Dessa enheter är också anmärkningsvärt flexibla och enkla att installera, med horisontell och vertikal linsrörelse och ett stort kontrastförhållande.

Magnus Hultqvist, Försäljningsansvarig för Epsons projektorer i Sverige menar att ”På Epson anser vi att det är viktigt att erbjuda ett omfattande utbud av installationsprojektorer. Därför fokuserar vi förutom på avancerade enheter även på lösningar på instegsnivå som passar små budgetar inom utbildning och företag. EB-5000-serien ger anmärkningsvärd prestanda för pengarna, med en ljusstyrka på 5500 lumen och utmärkt lamplivslängd, och är perfekt särskilt i omgivningar med flera olika enheter.”

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>