Nu är ansökan öppen till Teach for Swedens ledarskapsprogram!

Teach for Sweden vill att alla barn ska kunna välja sin egen framtid.

Nu är ansökan öppen till Teach for Swedens ledarskapsprogram! 1Om alla barn får förutsättningar att lyckas i klassrummet kan ett starkt demokratiskt samhälle byggas där mångfald, kunskap och kreativitet driver Sverige framåt. Då behövs det lärare som är ledare. Ledare som hjälper eleverna att tro på sig själva och som får dem att våga och vilja. Lärarens ämneskunskaper, engagemang och förmåga att bygga goda relationer till eleverna är direkt avgörande för att eleverna ska lyckas i skolan.

Teach for Swedens ledarskapsprogrammet är uppbyggt för att göra dig till en skicklig ledare, en inspirerande förebild och behörig lärare. Du kommer göra skillnad i klassrummet varje dag.

Under ett två år långt program kommer de att utmanas och få axla ett stort ansvar. Efter programmets två år fortsätter majoriteten inom skolan som lärare eller skolledare, andra tar klivet över till näringslivet eller politiken. Gemensamt är att alla fortsätter som ambassadörer för en likvärdig skola!

Nu söker Teach for Sweden sin sjunde grupp av modiga, motiverade, ämnesbehöriga akademiker som vill göra skillnad för skillnad för elever i skolor är de behövs som mest. Ansökan är öppen från 1 november till 28 februari.