Nu öppnar Mattecentrums räknestugor för vårterminen 2023
Hem EFTER PLUGGET Nu öppnar Mattecentrums räknestugor för vårterminen 2023

Nu öppnar Mattecentrums räknestugor för vårterminen 2023

Publicerat av: Redaktionen

Ett viktigt led i vår mission att stötta barn och unga i sin matteresa är att erbjuda fysiska mötesplatser för kunskapsinhämtning.

Vi kallar dessa mötesplatser för räknestugor.

Dessa är öppna för alla, gratis att besöka och kräver ingen föranmälan. I räknestugorna får man hjälp med matten utav våra kunniga mattecoacher och vi är glada att berätta att nu öppnar räknestugorna för vårterminen 2023.

Nu öppnar Mattecentrums räknestugor för vårterminen 2023Mattecentrums mattecoacher är pensionärer, studenter och yrkesverksamma med olika bakgrunder såsom civilingenjörer, matematiker och naturvetare, och alla ställer upp helt ideellt. Hjälpen blir därför både engagerad, kvalitativ och ger en koppling till yrkeslivet.

Det spelar ingen roll om man har kört fast, vill klara av ett prov, utmanas eller höja sina betyg. Oavsett hur stort eller litet mål man har är man välkommen till oss.

Mattecentrum driver för närvarande ett 80-tal räknestugor i veckan fördelade på 24 städer över hela Sverige. Läs mer om att besöka en räknestuga här.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>