Hem REPORTAGE Ny affärsutvecklingsdirektör på AcadeMedia

Ny affärsutvecklingsdirektör på AcadeMedia

Publicerat av: Redaktionen

Kristofer Hammar, som har jobbat på AcadeMedia i åtta år, tillträder den 1 februari en nyinrättad tjänst som affärsutvecklingsdirektör på AcadeMedia.

Från detta datum ingår han också i koncernledningen. Kristofer
Hammar har fram till nu arbetat med affärsutveckling, AcadeMedias förvärv och internationella expansion.

Ny affärsutvecklingsdirektör på AcadeMedia

– Kristofer kommer att bli ett bra tillskott i AcadeMedias koncernledning. Hans erfarenhet i organisationen och arbete med vår etablering i Norge och Tyskland har varit mycket framgångsrikt. Jag ser fram emot att jobba mer tillsammans med honom, säger Marcus Strömberg, AcadeMedias VD.

Samtidigt som Kristofer Hammar tillträder sin tjänst avgår Martin Sandgren, vice VD på AcadeMedia, ur koncernledningen, vilket meddelats tidigare. Någon ny vice VD kommer inte att utses. Kristofer Hammar:

– Att vara med och utveckla svensk och internationell utbildning är fantastiskt spännande, och jag ser fram emot att göra det i AcadeMedias koncernledning. Jag har jobbat mycket med vår tyska förskoleverksamhet de senaste åren och jag tror att vi har mycket att lära av andra länder, säger Kristofer Hammar.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>