Premiär för Hello Sommar! – digitalt sommarläger med Hello World!
Hem Efter plugget Premiär för Hello Sommar! – ett digitalt sommarläger med Hello World!

Premiär för Hello Sommar! – ett digitalt sommarläger med Hello World!

Publicerat av: Redaktionen

Idag, välkomnar vi 95 barn och unga till första veckan av sommarens roligaste digitala lägerupplevelse;

Hello Sommar!

Hello Sommar! är ett digitalt läger online som vill inspirera barn och unga till att upptäcka det magiska med digitalt skapande och välja en framtid inom STEAM.

Premiär för Hello Sommar! – digitalt sommarläger med Hello World!På Hello Sommar! deltar barn med olika bakgrund från hela Sverige och knyter nya vänskapsband. Tack vare finansiering från våra företagspartners kan vi erbjuda inkomstbaserade avgifter och lånedatorer. På så sätt demokratiserar vi tillgången till utbildning inom tech.

På lägrets första vecka är temat “En raket i rymden” där vi välkomnar gäster från Maker Tour och Swedish Space Center. Sveriges första astronaut, Christer Fuglesang, spelar även en nyckelroll i veckans tema!

Under resten av sommaren får vi dessutom fint besök av både Nobelmuseet och Tekniska museet.

Hello Sommar! kommer att pågå under fem veckor med hela 400 barn och unga som guidas av våra duktiga ledare som själva studerar på tekniska utbildningar och är fantastiska förebilder inom STEAM.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>