Pressinbjudan: Gymnasieforum 2022
Hem SKOLNIVÅGYMNASIUM Pressinbjudan: Gymnasieforum på Karlstad 2022

Pressinbjudan: Gymnasieforum på Karlstad 2022

Publicerat av: Redaktionen

Efter två år i digitalt format är Gymnasieforum äntligen tillbaka i fysisk form.

Den 18 oktober öppnas dörrarna till Värmlands största mötesplats för blivande gymnasieelever – i år på Karlstad CCC.

På Gymnasieforum samlas Karlstadsregionens alla kommunala och fristående gymnasieskolor för att presentera sina utbildningar för elever i årskurs nio som ska göra sitt gymnasieval.

Pressinbjudan: Gymnasieforum 2022Nytt för i år är lokalen Karlstad CCC, som gör det möjligt att testa ett nytt koncept med konferenstema. Gymnasieforum 2022 kommer därmed innehålla både montermingel och informationspass, allt för att ge eleverna både inspiration och information till sitt val av gymnasium.

Dag: 18 oktober
Tid: 08.30–11.30, 12.30–15.30 för skolor som anmält plats
17.00–20.00 för vårdnadshavare och allmänheten
Plats: Karlstad CCC

Media är välkomna under hela dagen och kvällen. Om ni vill besöka oss dagtid: kontakta först Henrik Fröling, projektägare, eller Mariah Ljung, projektledare, enligt kontaktuppgifter nedan.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>