Hem NYHETER Seavus Group expanderar med utbildningstjänster i Sverige

Seavus Group expanderar med utbildningstjänster i Sverige

Publicerat av: Redaktionen

Genom dotterbolaget, Seavus Education and Training Center (SEDC), har Seavus Group framgångsrikt levererat utbildningar sedan 2010.

Nu kommer Seavus att fortsätta sin framgång i Sverige och leverera förstklassiga utbildningar inom IT och projektledning till konkurrenskraftiga priser.

Seavus Group expanderar med utbildningstjänster i Sverige

Vesna Ivanoska, General Manager på SEDC

Seavus grundades i Malmö 1999 och under 2010 bestämde företaget för att etablera Seavus Education and Development Center (SEDC) i Skopje, Makedonien. En av de viktigaste värderingarna för Seavus är att investera i kunskap och utbildning. Baserat på detta har SEDC framgångsrikt levererat utbildningar sedan 2010, hittills med mer än + 3000 nöjda kursdeltagare.

Nu kommer Seavus fortsätta sin framgångssaga i Sverige och fokusera på att leverera kvalitetsutbildningar till konkurrenskraftiga priser. Först ut är en Projektledarutbildning (PMP), 3 dagarskurs som genomförs 20–22 november på Seavus Stockholmskontor.

-Vi har ett mycket lyckat koncept och med vårt mål att förstärka vår position i Norden och Sverige, vill vi erbjuda våra befintliga kunder och andra intressenter kvalitetsutbildning till ett bra pris, säger Kocha Boshku, CEO för Seavus Group.

Vesna Ivanoska, General Manager på Seavus Education and Training Center (SEDC), har varit med från start när SEDC bara var en idé. Idag, anser hon, att trots att det är en stor utmaning att sprida Seavus Groups vision om att genomföra utbildningar i Sverige så är det nästa steg för SEDC i och med deras stora framgångar.

-Vi börjar nu med att leverera utbildningar i Sverige med den mest efterfrågade och krävande disciplinen. Projektledning (PMP) är vår storsäljare de senaste 7 åren och vi ser fram emot att expandera i Norden. Projektstyrningsmetoder är överförbara mellan länder samt branschoberoende och har därför med rätta ansetts vara en garanti för effektiv hantering av affärsprocesser över hela världen.Vi ser fram emot den första kursen om några veckor, säger Vesna.

Länk: https://seavus.se/tjanster/pmputbildning

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>